froy-pilares

Vi jobber for salgsstart på FRØY Bekkestua til høsten 2022

Sommerferien nærmer seg, og vi ønsker derfor å gi deg en løypemelding på fremdriften vår på FRØY Bekkestua.

 Vi vil samtidig takke for din interesse, og takke for din tålmodighet. - Det har dessverre blitt litt venting.

Og forsinkelser har dessverre preget opptakten til salgsstarten vår. Som vi informerte om før påske så har verdenshendelsene også påvirket forutsetningene for utviklingen av FRØY Bekkestua. I tillegg har vi møtt på noen praktiske utfordringer med hensyn til infrastruktur og samordning av aktiviteter i forhold til øvrig utbygging på Bekkestua, som vi har måttet løse. Slike potensielle usikkerheter må avklares for å ha et salgsklart produkt.

Vi holder fortsatt på planen om at salgsstarten av våre 30 arkitekttegnede townhouses kommer høsten 2022. Sammen med velrennomerte R21 Arkitekter ønsker vi å skape moderne og gode hjem, med gjennomtenkte planløsninger og funksjoner. Vi skal tilby stram og gjennomtenkt design, og energismarte boliger med gode uteplasser, som vil passe familier i alle aldre. FRØY skal bli et hjem som følger din utvikling i årene som kommer, og bli et nabolag for et mangfold av mennesker i alle aldre.

På FRØY Bekkestua vil du bo tilbaketrukket i grønne og solfylte omgivelser med private soner på begge sider av boligen, felles lekeplass og et frodig felles uterom. Samtidig har du Bekkestua sentrum som nærmeste nabo.

Fra Bekkestua tar t-banen deg raskt og enkelt til Oslo. Skal barna gå eller følges til skolen, gjøres det trygt og enkelt med flere skoler i gangavstand. Bilen parkeres i egen carport, og om sommeren kan dere nyte solen fra morgen til kveld på egen balkong. Alt dette slik at du kan bo enkelt og lettstelt.

Har du spørsmål? Ta kontakt, så hjelper vi så godt vi kan!

Med vennlig hilsen og de beste ønsker for en riktig god sommer,

Bente, Helene og Hans.