froy-pilares

Snart kommer FRØY Bekkestua for salg

Vi jobber nå med å skape et unikt og godt sted å leve for deg og dine, og vi har mye spennende å dele med deg i tiden frem mot salgsstart. Estimert salgsstart er i løpet av senhøsten i år, og vi oppfordrer deg til å følge godt med på informasjonsbrevene som blir sendt ut fremover, slik at du kan holde deg oppdatert på alt som skjer.


Du får tilsendt all nødvendig informasjon i god tid før salgsstart
I forkant av et boligkjøp er det mye man skal sette seg godt inn i. Det er viktig for oss at du føler deg sikker og trygg på alle detaljer før du kjøper en ny bolig av Pilares, og derfor skal vi sørge for å sende deg all nødvendig informasjon om prosjektet per e-post i god tid før salgsstart. På den måten får du tid og ro til å sette deg inn i detaljer, og et godt grunnlag for å velge ut hvilken bolig som skal bli deres nye hjem.


Mange interessenter – kun 31 townhouses
Interessen for FRØY Bekkestua er allerede stor. Siden vi startet markedsføringen i juli, har over 560 personer satt seg på liste. Det er tydelig at det er mange som har lyst til å bo i et moderne townhouse sentralt på Bekkestua. FRØY er et unikt boligprosjekt der vi kun bygger 31 townhouses. For det finnes ikke uendelig av det beste. De beste tingene i livet kommer i begrenset opplag. 


Tips til forberedelser før salgsstart – e-takst og finansieringsbevis
Husk å snakke med banken din om finansieringsbevis i god tid før salgsstart. Ta gjerne kontakt med en av oss meglerne for å få verdivurdering/e-takst av din bolig. Vi kan også hjelpe deg med å få tilbud på bankfinansiering, og vi gir deg gjerne et tilbud på salg av din bolig.


Arkitektens ord: Moderne boliger inspirert av klassisk byplanlegging

Den tilbaketrukne plasseringen sentralt på Bekkestua er inspirert av historiske townhouse-prosjekter i Danmark og England, blant annet «Kartoffelrækkerne» som ble oppført på Østerbro i København på slutten av 1800-tallet. Townhousene i FRØY danner et klassisk bykvartal rundt en stor felles hage. Boligene har inngang fra gaten med private forhager med plass til sykkelparkering og barnevogn. På baksiden har boligene privat hage inn mot den store felleshagen. 

Behagelige uterom skapes med god bearbeiding av kantsonen, med tydelige overganger mellom fellesarealer og private soner. Inspirert av historiske townhouse-prosjekter bygges husene i lengre rekker. Ved bruk av repetisjon med mindre variasjon skapes en fasaderytme som gir kvartalet en harmonisk karakter. Fasadene har et tydelig vertikalt uttrykk, bygget i varige materialer i en varm palett med høy kvalitet. Ved bruk av tegl og en dyp trestruktur får fasadene en robust og tidløs karakter. 

Boligene har åpne, gjennomgående og gjennomlyste planløsninger, og er organisert med private og sosiale funksjoner delt på forskjellige etasjer. Innvendig har vi laget en forskyvning i planen, som gir bedre romfølelse og skaper større fleksibilitet. Vårt ønske er å skape boliger med høy bokvalitet, til forskjellige beboere i ulike livsfaser.

Andrea Brækkan og Francisco Kocourek i arkitektkontoret R21Velkommen til FRØY Bekkestua!

Med vennlig hilsen, Bente, Helene og Hans