froy-pilares

Med nærhet til alt blir friheten stor

På FRØY Bekkestua bor du tilbaketrukket i grønne og solfylte omgivelser med private soner på begge sider av boligen, felles lekeplasser og frodige uterom. Samtidig har du Bekkestua sentrum som nabo.

På FRØY får du enkel tilgang til:

  • Et godt tilbud av butikker, caféer og restauranter i Bekkestua sentrum
  • Et rikt idrettstilbud og mange turmuligheter på Bekkestua
  • Gode skoler, barnehager og lekeplasser i området
  • T-bane og flybuss i umiddelbar nærhet, med hyppige avganger
  • Noen kilometer unna har du Oslofjorden med båtliv, badeplasser og en fin kyststi

Nærhet gir frihet. Skal du inn til Oslo tar t-banen deg til Majorstuen på 16 minutter. Skal barna gå eller følges til skolen, gjøres det trygt og enkelt med flere skoler i gangavstand. Bilen parkeres i egen carport, og om sommeren kan dere nyte solen fra morgen til kveld på egen takterrasse. På vinteren blir verken snø eller slaps et problem – Frøytunveien og offentlige fortau i nabolaget har nemlig varmekabler. 

Alt dette gjør noe med hverdagslogistikken, livet og husfreden. 


Moderne boliger inspirert av klassiske townhouse-prosjekter

Townhousene på FRØY Bekkestua får private forhager med plass til sykkelparkering og barnevogn. På baksiden har boligene privat hage inn mot den store felleshagen. Fasadene har et tydelig vertikalt uttrykk, bygget i varige materialer i en varm palett med høy kvalitet. Ved bruk av tegl og en dyp trestruktur får fasadene en robust og tidløs karakter. 

Vi jobber på videre mot salgsstart – alltid med deg i tankene

Vi jobber systematisk for å skape gode hjem og et flott bomiljø på FRØY Bekkestua. Stadig legges nye planer og detaljer kommer gradvis på plass frem mot salgsstart. I neste informasjonsbrev vil vi gi deg en følelse av hvordan ditt nye hjem vil se ut innvendig. Følg med for splitter ny informasjon om interiør- og materialvalg, samt nye illustrasjoner som viser hvordan boligene blir innvendig.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt, vi hjelper deg så godt vi kan!

Med vennlig hilsen, Bente, Helene og Hans.