froy-pilares

FRØY BEKKESTUA

Vi har lovet å holde deg løpende orientert om planen for salgsstarten av våre 30 townhouses på FRØY|BEKKESTUA. Vinteren er på hell. Det nærmer seg vår og dagene blir lysere for hver dag som går.

De fleste fikk med seg at boligmarkedet var avventende i siste del av 2022. Vi valgte derfor å utsette lanseringen av FRØY|BEKKESTUA til markedet bedret seg. Nå i februar ser vi tegn på at boligmarkedet normaliserer seg. Eiendomsmeglerne melder om et mer økt antall kjøp og salg i bruktboligmarkedet, og i tillegg får vi også flere henvendelser på vårt prosjekt. Bankene merker også at kundene igjen ber om tilbud på boliglån. 

I prosjektet har vi hatt en travel vinter. Vi har jobbet med videre detaljering av prosjektet og spesielt planlegging av fremføring av teknisk infrastruktur. Vi venter fortsatt på rammetillatelse for prosjektet, men denne prosessen henger sammen avklaringene vi har ventet på ift teknisk infrastruktur og samordning av aktiviteter ift Bekkestua -utbyggingen for øvrig.

Kort om FRØY|BEKKESTUA.

R21 Arkitekter har sammen med Pilares ønske om å skape et moderne og godt prosjekt med gode planløsninger og funksjoner. R21 har latt seg inspirere av prosjektets tilbaketrukkede plassering sentralt på Bekkestua, og trukket paralleller til historiske townhouseprosjekter i Danmark og England, som «Kartoffelrækkerne” som ble oppført på Østerbro i København på slutten av 1800-tallet. På FRØY vil du få boliger med stram og gjennomtenkt design. Et energismart hjem med fine uteplasser, som kan passe familier i alle aldre. Vi har fokus på å bygge et trygt og godt nabolag som alle kan trives i. 

  

Har du spørsmål? Ta kontakt, så hjelper vi så godt vi kan!

Vi ønsker deg og dine en riktig fin dag

Med vennlig hilsen, Bente, Helene og Hans. 

Helene Solberg

Tlf: 99 38 52 62
Mail: helene.solberg@dnbeiendom.no

Hans Houeland

Tlf: 95 97 97 96
Mail: hans.houeland@dnbeiendom.no

Bente Stubberud

Tlf: 91 33 99 49
Mail: bente.stubberud@dnbeiendom.no